Partners


 • Feyza Kledingreparatie

  Kledingreparatie Feyza biedt reparatie en vermakingen voor particulieren, bedrijven, man en vrouw. Ook kunt u bij hun terecht voor stomerijen en kleine reparaties aan kleding.

 • Nuance Administratiekantoor

  Nuance Administratiekantoor richt zich op kleine mkb ondernemers en voeren uw complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnen tot het doen van uw belastingaangifte en het samenstellen van uw jaarrekening.

 • Design Sales

  Designsales is een echte Hollandse fabriekswinkel. Als meubelfabrikant met eigen productie van moderne design meubelen hebben zij drie ruime showrooms geopend van waaruit zij onze producten rechtstreeks aan de consument verkopen.

 • Carel Lurvink

  Carel Lurvink biedt een zeer compleet assortiment dat one-stop-shopping mogelijk maakt. Naast alle praktische benodigdheden voor de schoonmaak,- en schildersbranche leveren zij persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. Om het u extra gemakkelijk te maken, verzorgen ze graag speciale aanmeetsessies op locatie voor uw medewerkers. Bedrijfskleding kunnen ze desgewenst voorzien van uw eigen logo.

 • Diversey

  Diversey is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne aanbiedt. Hun aanbod omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen, logistiek en administratieve ondersteuning. De systemen zijn gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, sanitairreiniging, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid.

 • Duynparc Soest

  Vorstelijk recreëren op hoog niveau met de Soester Duinen als achtertuin en om de hoek het Bosbad en Dierenpark Amersfoort. Ook een bezoek aan één van de vele markten of festivals in het historisch centrum van Amersfoort is de moeite waard en ligt op korte afstand van ons mooie park. En dan natuurlijk het onlangs geopende Nationale Militair Museum, dat op nog geen 6 kilometer van ons park ligt.

 • Meubel Maatwerk Soest

  Meubel Maatwerk Soest heeft voor iedere ruimte een oplossing voor een stijlvol en efficiënt interieur op maat. Elke ruimte van uw woning heeft een eigen karakter. U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat.

 • Vliegtuig Vertraagd

  Vliegtuigvertraagd is een juridisch advieskantoor dat gespecialiseerd is in het claimen van vergoeding bij vliegtuigvertragingen. Uw belang staat bij de behandeling van de claim voorop. Klantgerichtheid en deskundigheid zijn onze speerpunten. Door middel van persoonlijk contact kunnen wij u snel van dienst zijn. Wij werken op basis van no cure no pay; u betaalt dus vooraf niets. Bij een succesvolle claim ontvangt u een vergoeding waarop wij ons honorarium van 25% in mindering brengen.Wie zijn wij?

Soester Schoonmaakdiensten is een schoonmaakorganisatie met korte lijnen tussen de klant enerzijds en ons team anderzijds. Dit zorgt ervoor dat de organisatie goed beheersbaar blijft en dat, indien nodig, meteen actie ondernomen kan worden.

Wij staan voor:
Vakkundigheid
Efficiënt werken
Netheid
Enthousiasme

Recensies

Laat een recensie achter. Wij vinden uw mening erg belangrijk. Hierop kunnen wij ook onze dienstverlening verbeteren.

Lees of schrijf een recensie

Contact

Bedrijfsgegevens

 • Adres:
  Centurionbaan 160-17
  3769 AV Soesterberg

 • Kvk: 50571745
 • Btw Nr.: 1672.27.257.B.02
 • IBAN: NL 87 ABNA 062 417 57 58