Schoonmaak


Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

Soester Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd in het wassen van ramen, kozijnen en vensterbanken. Afhankelijk van het huis en/of bedrijfspand maken de specialisten van Soester Schoonmaak gebruik van telescoopbewassing of de traditionele methode van wassen.
Breng uw schoonmaakwerk bij Soester Schoonmaakdiensten onder dan wassen wij kostenloos uw binnen en buitenramen in 2014!

Soester Schoonmaak helpt u bij het vinden naar de geschikte hulp in uw huishouden. Een huishoudelijke hulp kan u veel werk uit handen nemen. Onder de taken van deze hulp valt alles wat te maken heeft met het huishouden; stofzuigen, afwassen, ramen lappen, het afstoffen van uw meubels en alle andere taken waar u zelf geen tijd meer voor heeft of die u om andere redenen niet meer uit kunt voeren.

Wanneer u een aanvraag doet voor een huishoudelijke hulp, wordt deze hulp voor u geselecteerd op basis van door uzelf opgegeven criteria. U bepaalt zelf met welke frequentie de huishoudelijke hulp komt werken.

Onze taak is u te helpen een huishoudelijke hulp te vinden die bij u past; de mogelijkheden voor huishoudelijke hulp zijn namelijk eindeloos. Wij zoeken altijd een hulp die bij u in de buurt woont, zodat onderling contact gemakkelijk verloopt. Voor huishoudelijke hulp bij Soester Schoonmaak betaalt u vanaf EUR 15,00 per uur.

Op verzoek leveren wij:

 • Handdoek- en zeepautomaten
 • Luchtverfrissers
 • Hygiënecontainers
 • Papierwaren zoals toiletpapier, papieren handdoekjes en papierrollen


Wie zijn wij?

Soester Schoonmaakdiensten is een schoonmaakorganisatie met korte lijnen tussen de klant enerzijds en ons team anderzijds. Dit zorgt ervoor dat de organisatie goed beheersbaar blijft en dat, indien nodig, meteen actie ondernomen kan worden.

Wij staan voor:
Vakkundigheid
Efficiënt werken
Netheid
Enthousiasme

Recensies

Laat een recensie achter. Wij vinden uw mening erg belangrijk. Hierop kunnen wij ook onze dienstverlening verbeteren.

Lees of schrijf een recensie

Contact

Bedrijfsgegevens

 • Adres:
  Centurionbaan 160-17
  3769 AV Soesterberg

 • Kvk: 50571745
 • Btw Nr.: 1672.27.257.B.02
 • IBAN: NL 87 ABNA 062 417 57 58